Un belgian i-a dat unei românce 250.000 de euro. Ce a urmat l-a marcat definitiv

17 septembrie 2014 10:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Un belgian de 50 de ani plânge cu lacrimi amare din cauza unei românce focoase de 20 de ani.

Povestea bărbatului ar putea deveni oricând un scenariu de film. Omul a rămas sărac lipit din cauza unei fete care l-a escrocat... sentimental.

Totul a început într-o zi în care bărbatul de 50 de ani a văzut-o pe tânăra în vitrina unui club din Bruxelles. S-a îndrăgostit pe loc, iar ceea ce a urmat e de domeniul filmelor de comedie. Fata, de loc din Galaţi, i-a spus că şi ea îl iubeşte nebuneşte, i-a promis că se va mărita cu el şi că vor trăi fericiţi în România.

Astfel, ea l-a făcut să-i trimită în ţară 250.000 de euro, bani cu care ea spunea că va deschide o spălătorie euro şi va cumpăra un teren pentru viitoarea lor locuinţă.

Îndrăgostit peste cap, omul şi-a vândut casa din Bruxelles pentru a obţine banii şi urma să se mute în România cu iubita lui viitoare soţie. Doar că, după ce a primit banii, fata nu a mai răspuns la telefon, iar omul şi-a dat seama că a fost minţit în stil mare. Disperat, el a venit la Galaţi şi a spus povestea procurorilor care anchetează acest caz.

Pentru inselaciune, tanara risca inchisoarea de la 1 la 5 ani; pentru spalare de bani, insa, este pedepsita si mai aspru: intre 3 si 12 ani de puscarie.

Mai multe