Un escroc încearcă să facă bani de pe urma transpiraţiei lui Gabriel Cotabiţă

12 iunie 2012 14:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost victima unui escroc, care a încercat să se folosească de imaginea lui pentru a promova un aşa-numit „tratament minune”  împotriva transpiraţiei.

Cotabiţă s-a trezit asaltat de telefoane, după ce unul dintre invitaţii lui Cătălin Măruţă de la emisiunea „Happy Hour” de luni s-a lăudat că l-a „vindecat” pe cântăreţ de transpiraţie.

„Dragilor, mă văd nevoit să fac public o precizare absolut necesară, se pare! De ieri, în urma unei emisiuni televizate, în care s-a afirmat că în urma unei reţete miraculoase prescrise de un domn nutriţionist Fulga, eu mi-am rezolvat problema - de notorietate naţională! - a transpiraţiei abundente, am fost bombardat cu telefoane şi mesaje de la diverse persoane care suferă de transpiraţie! Nu ştiu exact ce a spus mai sus numitul domn, dar vă pot spune, sub cuvânt de onoare, ceea ce ştiu eu! Am fost abordat telefonic în două rânduri de sus-numitul domn care mi-a comunicat că deţine soluţia miraculoasă a rezolvării ”brandului” Cotabiţă, transpiraţia! Ceea ce mi-a fost recomandat, mi s-a părut atât de elucubrant şi fantasmagoric, încât nu am avut nici măcar curiozitatea să încerc şi nu am de gând s-o fac, cu atât mai puţin să recomand altora! Nu pot să spun ceva despre d-l Fulga pentru că nu îl cunosc personal şi poate a fost chiar bine intenţionat, dar să spună într-o emisiune de televiziune cu audienţă, că mi-a rezolvat problema, mi se pare dincolo de orice limită şi implică nişte concluzii care nu cred că îi sunt favorabile! P.S. şi cine i-o fi spus dumnealui că eu doresc să nu mai transpir?”, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Mai multe