Un fost campion naţional la box acuză că a fost bătut de un poliţist

21 februarie 2010 15:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicolae Radu, în vârstă de 19 ani, din Mioveni este internat la secţie neurochirurgie. Tânărul, fost campion naţional la box în 2007, susţine că a fost călcat în picioare de un poliţist de la Serviciul Rutier Mioveni, aflat în timpul liber, relatează Adevărul.

„Eram într-un bar împreună cu doi prieteni. Am mers la toaletă şi când ne-am întors mai mulţi indivizi aflaţi la masă, printre care se aflau studenţi la Academia de Poliţie, dar şi agentul de la circulaţie, Liviu Petrică, nu ne-au lăsat să trecem. Ne-am încăierat şi unul dintre ei a căzut la pământ, având mai multe răni”, spune Nicolae Radu.

Şi totuşi, când ar fi încasat-o fostul campion naţional la box de la agentul de poliţie? „Spiritele s-au calmat şi am plecat spre casă. Pe drum ne-au oprit poliţiştii. Pe mine şi încă un prieten ne-au dus la sediul Poliţiei din Mioveni. Aici a venit şi acest Liviu Petrică. M-a călcat pur şi simplu în picioare. M-a călcat pe ureche ca şi cum ai stinge o ţigară”, spune tânărul.

Şeful Poliţiei Mioveni, comisarul şef Cristian Mihalcea, spune că lucrurile nu au stat deloc aşa cum a povestit Nicolae Radu.

„Individul acela care ne acuză a bătut pe cineva care acum se află internat la spitalul Buco-Maxilo Facial cu dublă fractură de mandibulă. Scandalul a pornit în bar, martor fiind un poliţist care era îmbrăcat în civil şi se afla în timpul liber. Victima a ieşit în stradă, unde Radu a lovit.o. Poliţistul a vrut să aplaneze conflictul, însă a fost lovit la rândul lui de Radu. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat probabil că în acel moment şi poliţistul o fi ripostat”, spune comisarul şef Mihalcea.

Mai multe