Un gălăţean acuză carabinierii că i-au ucis fiul

26 octombrie 2009 17:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Sorin Călin (24 de ani), a plecat în Italia, în urmă cu aproximativ trei luni, pentru a încerca să se împace cu fosta lui prietenă. Duminica trecută, el a reuşit să o convingă pe Mirela, fata care i-a fost alături cinci ani, să se întâlnească într-un bar din Montecatini Terme.

"S-au întâlnit într-o discotecă, duminică noaptea, ca să se împace. Din câte ştiu, ea nu mai fi vrut. Sorin, băut fiind, s-a enervat şi a lovit-o pe Mirela. Carabinierii spun că i-ar fi furat fetei geanta cu 20.000 de euro, apoi ar fi fugit în alt bar, dar carabinierii l-au ridicat după o oră", a spus Sandu Călin, tatăl băiatului.

Dus în cazarma carabinierilor, românul s-a manifestat violent lovindu-se singur cu capul de pereţi. Ca să îl liniştească, oamenii legii au solicitat ajutorul medicilor care i-au făcut o injecţie. La scurt timp, tânărul a decedat.

"Eu nu cred că a murit de la o injecţie. Prietenul lui, care l-a văzut spune că era plin de vânătăi. Nu pot să cred! Băiatul meu nu a murit de la o injecţie!".

Deocamdată, trupul lui Sorin Călin este în Italia, pentru autopsie. Familia lui Sorin Călin a angajat un avocat pentru a afla exact care au fost împrejurările care au dus la moartea băiatului.

Mai multe