Un medic a încercat să-şi otrăvească amanta însărcinată VIDEO

16 noiembrie 2009 18:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Un medic britanic a fost condamnat luni la şase ani de închisoare pentru că a încercat să-i provoace un avort amantei vărsându-i un cocteil de medicamente în băutură fără ca aceasta să ştie, relatează AFP.

Edward Erin, un medic de 44 de ani dintr-un spital din Londra, a fost găsit vinovat luna trecută de tribunalul londez din Old Bailey pentru două tentative de otrăvire cu intenţia de a-i provoca un avort.

Pronunţând sentinţa, judecătorul Richard Hone a estimat că medicul este 'un mincinos, un trişor şi un prădător'.

Dr. Erin a pisat mai multe medicamente, obţinând un amestec potenţial mortal pe care l-a vărsat apoi în cafeaua şi sucul de portocale servit Bellei Prowse.

Vezi cum a încercat medicul să-și otrăvească amanta

Medicul, căsătorit, începuse o legătură cu această secretară de 33 de ani în timpul unei sărbători de Crăciun la spitalul unde lucrau cei doi. Câteva săptămâni mai târziu, tânăra a rămas însărcinată.

Prowse s-a prezentat ulterior la poliţie, afirmând că a găsit un praf pe fundul ceştii şi acuzându-l pe amantul său, care ar fi încercat s-o convingă să avorteze.

Tânăra a născut în cele din urmă un băieţel sănătos, Ernie, în septembre 2008.

'Ed mi-a făcut acest lucru teribil, însă Ernie nu are nicio legătură cu el', a comentat ea după verdict. 'În mintea mea, sunt complet distincţi', a adăugat ea.

Mai citește:

Brăila: 34 de copii otrăviţi cu pesticid

Copil ucis de otrava de sub dulap

Mai multe