Un neamţ l-a castrat pe iubitul (57 ani) tinerei lui fiice cu un cuţit de pâine

13 decembrie 2010 19:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Helmut Seifert (47 de ani), un german cu origini ruseşti, s-a arătat complet nemulţumit când a auzit că fiica lui în vârstă de 17 ani s-a angajat într-o relaţie amoroasă cu Phillip Genscher (57 de ani).

Tatăl s-a prezentat la o secţie de poliţie din Bielefeld, oraş în care locuieşte, dar oamenii legii au menţionat că nu au putere să intervină.

„Omul a convins doi colegi de muncă de la fabrica în care lucra pentru a-i face o vizită, acasă, victimei", a spus un poliţist.

„Amorezul de 57 de ani a fost forţat să-şi dea chiloţii jos şi, complet conştient, a fost castrat. Testiculele secerate au fost luate la pachet de părintele mânios."

Victima a fost aproape de a sângera de moarte, dar a reuşit să cheme poliţia. Viaţa lui a fost salvată, dar va rămâne un eunuc pe viaţă.

Helmut Seifert a pledat vinovat şi va fi supus unui proces la anul pentru tentativă de omor. Păstrează totuşi tăcerea în privinţa complicilor lui.

Le-a spus poliţiştilor: „Am primit un telefon anonim cum că fiica mea este implicată într-o relaţie cu un tip mai mare cu 40 de ani decât ea. Aţi spus că nu-l puteţi opri, voi oamenii legii, aşa că am făcut-o eu! Am făcut acest lucru ca datorie a mea de tată."

Mai multe