Un nou trofeu pentru Chivu

1 august 2010 14:15   Actualitate
Ultima actualizare:

36,500 de spectatori s-au strâns pe stadionul “M&T Bank” din Baltimore, SUA, să o vadă la lucru pe campioana Europei, Inter Milano.

Şi putem spune că nu au fost dezamăgiţi, din moment ce „nerazzurri" au făcut spectacol cu Manchester City, câştigând cu 3-0 şi adjudecându-şi astfel primul trofeu al sezonului, „Pirelli Cup 2010".

În pofida zvonurilor apărute în ultima vreme în presa din Italia, care-l dădeau pe Cristi Chivu ca şi scos din echipa lui Benitez pentru noul sezon, căpitanul „tricolorilor" a fost titular şi totodată o prezenţă puternică în echipa italiană, după cum a observat şi site-ul oficial al clubului milanez.

„Pe lângă revelaţiile Obinna (n.r. autor a două goluri) şi Biraghi (n.r. care a marcat al treilea gol al Interului cu un şut splendid la vinclu de la 30 de metri), echipa a beneficiat şi de garanţia calităţii unor jucători ca Zanetti, la începutulul celui de-al 16-lea sezon cu Inter, şi de cea a unor campioni precum Chivu, Cambiasso, Stankovici, şi Eto'o", a notat site-ul inter.it.

Românul a fost schimbat în minutul 62, iar Denis Alibec a intrat şi el după pauză.

Alibec a pozat la final alături de colegi, purtând tricoul celor de la City

Mai multe