Un pedofil italian a plătit 10 euro pentru un minor român

22 septembrie 2009 7:55   Actualitate
Ultima actualizare:

"Dacă îmi dai un pupic acolo unde îţi spun eu îţi dau 10 euro" i-a spus copilului, care a fost supus astfel unui raport sexual oral. Potrivit publicaţiei web "Cronacaqui", un italian în vârstă de 31 de ani a abuzat sexual un băieţel român în vârstă de 12 ani din Torino.

Italianul este rezident în Torino şi l-a abordat pe tatăl copilului român într-un parc de la periferia oraşului. În acel parc, tatăl îşi aducea fiul la joacă de câteva ori pe săptămână.

Italianul a intrat în vorbă cu tatăl copilului şi cu timpul a căpătat încrederea acestuia. Astfel, uneori, copilul de 12 ani rămânea supravegheat doar de către italian. Acesta l-a convins pe copil să îi mângâie părţile intime contra sumei de 5 euro.

"Aşa o să poţi să îţi cumperi ceea ce vrei" i-ar fi spus prima dată pedofilul băiatului român, care a povestit cele petrecute tatălui său.

Părinţii l-au denunţat de îndată pe italian autorităţilor. Pedofilul a fost condamnat în cursul dimineţii de ieri, 21 septembrie, la 2 ani şi 4 luni de puşcărie pentru pedofilie şi instigare la prostituţie.

Mai multe