Un tânăr de 22 ani a murit în maşină strivit de un stâlp de electricitate

11 august 2010 9:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că cei doi se îndreptau spre casă când şoferul de 25 ani, Marius Crişan, care conducea autoturismul a pierdut controlul acestuia şi s-a izbit de un stâlp de electricitate. „Şoferul nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Iulia Haţegan.

În urma accidentului conducătorul autoturismului, Marius Crişan domiciliat şi el în Teiuş a fost rănit uşor, iar Ioan Dobrotă, de 22 de ani a decedat pe loc. La faţa locului au sosit echipajele de ambulanţă, descarcerare şi poliţie.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier. „A fost o neşansă imensă ca tânărul să se afle pe locul din spate, exact acolo unde a căzut stâlpul“, a spus Dorin Mateica, primarul oraşului Teiuş. Ioan Dobrotă era angajat la o firmă austriacă din Teiuş şi locuia împreună cu mama şi sora sa.

Mai multe