Unii poftesc, alţii halesc!
În pragul Sărbătorilor Pascale, celebrităţile s-au „dezbrăcat” de statutul de vedetă, şi-au pus şorţurile şi mănuşile de bucătărie şi au gătit de zor.
Cozonaci, pască, sarmale, salată de boeuf, miel la cuptor, drob şi ouă roşii, toate aceste delicatese se vor regăsi pe masa de Paşte. În timp ce unii se vor desfăta la discreţie cu bucatele tradiţionale, urmând să-şi calmeze crizele biliare cu pastile, alţii, mai puţin norocoşi, vor înghiţi în sec.
Din cauza restricţiilor medicilor, Elena Cârstea, Cornel Constantiniu şi Johnny Răducanu îşi vor potoli pofta, doar gustând din preparatele de Paşte.
Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson
Artistul în vârstă de 65 de ani suferă de mai bine de 16 ani de maladia Parkinson, boală ce i-a dat viaţa peste cap.
Cornel Constantiniu nu are voie să se atingă de carne tocată, sare, prăjeli şi alte alimente ce-i pot afecta inima.
Cu toate acestea, el a promis că va mânca două sarmale, dem poftă.
Anamaria Prodan
Sexy-impresara şi-a dat toată silinţa ca masa de Paşte să fie una perfectă.
Anamaria Prodan a trebăluit toată ziua de ieri prin bucătărie, gătind friptură de miel, cozonaci cu rahat, nucă şi cacao, drob, pască, ouă roşii, stufat de miel, salată de boeuf şi plăcintă cu mere.
Elena Cârstea a fost operată de anevrism
Operată de anevrism cerebral în urmă cu jumătate de an, Elena Cârstea este, acum, adepta unui stil de viaţă sănătos.
Solista are interzis la mâncaruri sărate, grasimi şi prăjeli.
Elena nu s-a preocupat să gătească, pentru că nu are voie să facă prea mult efort, medicii sfătuind-o să se menajeze.
Johnny Răducanu are diabet
În ciuda faptului că are o mulţime de interdicţii, din cauza diabetului, care nu-i dă pace de ani buni, Johnny Răducanu nu se plânge.
Artistul nu are voie să pună gura pe pâine, paste făinoase, dulciuri, carne grasă, fructe şi legume care conţin zaharuri, iar de vin roşu nici nu poate fi vorba.
Oana Cuzino
Oana Cuzino oferă telespectatorilor sfaturi utile pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi a încercat să gătească preparate fără prea mare conţinut de grăsimi.
Vedeta Pro Tv a pregătit friptură de miel la tavă, cu usturoi, dar şi un tort de ciocolată delicios.
De pe masă nu vor lipsi nici tradiţionalele ouă, pe care le-a încondeiat împreună cu fiica sa.
Claudiu şi Cristina
Bucovineanca este extrem de talentată în bucătărie şi a gătit o sumedenie de delicatese cu specific moldovenesc: cozonac, pască cu brânză şi stafide, ciorbă de perişoare şi sarmale, atât cu carne, cât şi cu orez şi ciuperci.
Cristina şi Claudiu Bogdan nu vor avea pe masă nici un fel de carne de miel, pentru că nu le place mirosul.