Văduva «vânătorului de crocodili» a dat foc Australiei VIDEO

23 noiembrie 2009 16:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Văduva lui Steve Irwin e acuzată că a declanşat puternicele incendii din Australia, ea fiind misteriosul piroman care a distrus vegetaţia de pe continent în urmă cu două luni.

Terry Irwin, cunoscută publicului după ce a filmat împreună cu soţul ei, Steve, circa 50 de documentare care au fost difuzate de Animal Planet, trece prin momente cât se poate de delicate.

Rezervaţia care îi aparţine a fost primul focar izbucnit în Queensland. Flăcările au mistuit peste 150 de hectare de vegetaţie, pagubele ajungând la peste un miliard de euro.

Dar, conform martorilor, doar o mică parte din ferma lui Terry Irwin, unde se pare că este înmormântat soţul ei, a fost afectată de incendiu. Cameron Quartermaine, vecina lui Terry, a declarat poliţiei că văduva lui Steve "se face vinovată pentru că a neglijat focul care se declanşase pe proprietatea ei, deşi era acasă".

Ferma a fost primită de Terry, din partea guvernului australian, după moartea soţului ei. Steve Irwin, numit „vânătorul de crocodili", a murit în anul 2006, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost străpuns de ţepii unei pisici de mare în timp ce filma în Marea Barieră de Corali.

Vezi VIDEO cu neînfricatul Steve Irwin în acțiune

Mai citește:

Vine Apocalipsa? Cerul din Sydney s-a înroşit brusc

Mai multe