Vâlcan, cu ce ţi-ai supărat iubita?

2 octombrie 2011 16:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Lapte şi miere erau până acum unul cu celălalt Radu Vâlcan şi Adela Popescu.

Pe unde îi găseai, cei doi iubiţi se sărutau şi se îmbrăţişau, ca într-o telenovelă. Joi seara însă, Radu şi Adela ne-au arătat că dragoste fără ceartă nu există, iar fotografiile surprinse la petrecerea Jack Daniel's, din clubul Fratelli, sunt cât se poate de grăitoare.

Actriţa părea foarte supărată şi chiar i-a întors obrazul lui Vâlcan, când acesta a încercat să o sărute pe buze. Să fie probleme în Paradis sau doar o ceartă trecătoare?

Cupidon i-a săgetat fără milă pe Adela Popescu şi pe Radu Vâlcan la începutul acestui an. Cuplul s-a format pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire şi onoare" (Acasă TV).

Adela Popescu se sărută cu Bendeac

Actriţa joacă alături de Bendeac în piesa de teatru "Doi pe o bancă", iar într-o scenă cei doi trebuie să se sărute pasional.

Este un act artistic. Nu sunt eu acolo, Nu e Adela Popescu, este un personaj", susţine actriţa, care şi-a făcut un obicei în a se cupla cu partenerii ei de platou.

Adela Popescu a mai trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu câţiva ani, şi cu Dan Bordeianu, cu care a jucat în telenovela "Numai iubirea".

Mai citeşte:

Radu Vâlcan a preluat conducerea Adelei Popescu

Ce spune Radu Vâlcan despre sărutul dintre Adela Popescu şi Bendeac

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, pictorial sexy pentru «Viva!» VIDEO

Mai multe