Vântu va renunţa definitiv la print

9 decembrie 2009 9:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, patronul trustului Realitatea-Caţavencu, a declarat într-un interviu acordat HotNews că va renunţa definitiv la print şi va merge doar pe media electronică, acolo unde va investi cât este necesar pentr a-şi menţine cota de piaţă sau chiar pentru a o mări.

Sorin Ovidiu Vântu a afirmat, în interviu, că trustul Realitatea, care a fost lansat în urmă cu cinci ani de zile "este pe dezvoltare". "Este pe investiţie. În permanenţă s-au adiţionat acestui trust noi şi noi produse. Şi, evident, fiecare produs lansat, până ajunge la maturitate, consumă bani. A fost o operaţiune în plină dezvoltare", menţionează Vântu.

Întrebat când o să îi aducă bani afacerea cu presa, Vântu a răspuns că acest lucru se va întâmpla când situaţia economică internaţională şi naţională se va normaliza.

Sorin Ovidiu Vântu a negat informaţiile vehiculate în ultima vreme, conform cărora ar fi vândut omului de afaceri Dinu Patriciu o parte din acţiunile Realităţii TV. "(...) De un an şi ceva tot circulă intoxicarea asta pe piaţă. Că am vândut, că urmează să vând....Cum dracu' să vând (Realitatea TV - n.r.), dacă n-am nevoie de bani! Simplu ca bună-ziua. Dar îl puteţi întreba şi pe domnul Patriciu dacă s-a discutat vreodată eventualitatea vreunei tranzacţii comerciale în media între mine şi domnia sa. E simplu de verificat", a precizat Vântu.

Află pe adevarul.ro în ce ţări va investi Sorin Ovidiu Vântu

Mai multe