Vârciu, ai grijă! Iubita ta vrea în patul lui Adi Mutu - FOTO

13 aprilie 2011 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

A ales până a cules! De ceea ce îi era mai frică nu a scăpat şi a băgat în pat o bombă-sexy, care adoră să fie în prim-plan în showbiz. Click! vă spune totul despre noua iubită a lui Liviu Vârciu, care a pozat sexy la rubrica „Fata de la Pagina 3".

S-a ars cu Adelina, Iguana, DJ Harra şi Pamela de România şi s-a jurat că va căuta să aibă lângă el o fată cuminte, care să nu fie avidă să apară în ziare şi la televizor.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Vârciu: «Să-ţi ţii gura că-ţi arăt eu ţie!»

Iubita lui Vârciu, călare pe taur în club!

Pamela de România, după episodul Vârciu: «Pot să stau fără sex, folosesc duşul»

Liviu Vârciu are o nouă iubită: „Mă văd căsătorit cu ea!" - FOTO

Ţeapă însă! Liviu Vârciu s-a îndrăgostit-lulea de o mândreţe de fată din Medgidia, atât de sexy, încât ar fi şi păcat să nu ajungă vedetă.

Andreea Bododel (21 de ani) este o prezenţă obişnuită a concursurilor de frumuseţe de la malul mării, ea devenind cunoscută în cluburile din Constanţa, unde lucrează ca animatoare.

Focoasa brunetă, care se laudă cu dimensiuni perfecte, 88-62-90, avea în 2010, un palmares de invidiat, 5 iubiţi, dar şi un vise îndrăzneţ: să ajungă în patul lui Adrian Mutu.

Anul trecut, Andreea a pozat pentru Click! la „Fata de la pagina 3", iar în fişa de înscriere la concurs, actuala iubita a lui Vârciu a menţionat că nu ar rata o aventură de o noapte cu fotbalistul Fiorentinei.

Chiar dacă la vremea aceea avea iubit, Andreea nu s-a ferit să-şi mărturisească fanteziile sexuale. Şi ca să fie şi mai apetisantă, aşa cum le place fotbaliştilor, sexoasa dobrogeancă s-a „tunat", afişând în fotografiile realizate pentru Click! nişte silicoane de toate frumuseţea.

S-au cunoscut la «Miss Hostess»- Liviu Vârciu şi Andreea Bododel s-au cunoscut anul trecut, la evenimentul „Miss Hostess 2010”, el fiind acolo în calitate de jurat, iar ea în calitate de concurentă. Tânăra chiar şi-a părăsit iubitul pentru Liviu, cu care s-a cuplat în urmă cu două luni.

Vârciu schimbă femeile ca pe şosete

Martie 2010: a anunţat că divorţează de Adelina, după un an şi jumătate de căsnicie, divorţul s-a pronunţat în mai

 Iunie 2010: Vârciu s-a cuplat cu Diana Iguana şi deşi părea îndrăgostit lulea, relaţia lor s-a terminat după numai două luni

August 2010: Liviu a pus ochii pe Andreea Popescu, dansatoarea Deliei, dar în cele trei săptămîni de relaţie a şi înşelat-o cu o animatoare dintr-un club

Septembrie 2010: Liviu şi Adelina s-au împăcat, au participat împreună la un eveniment monden, dar s-au separat după numai două săptămâni

 Octombrie 2010: Vârciu s-a cuplat cu reporteriţa Gabriela Pavel, pe care a şi prezentat-o părinţilor, dar blonda l-a părăsit după o lună şi jumătate

 Noiembrie 2010: În timpul relaţiei cu Gabriela, Vârciu a bifat şi câteva întâlniri amoroase cu Simona Traşcă, alias Pamela de România

 Decembrie 2010: Liviu a pus ochii pe Dana Neacşu, alias DJ Harra, iar aventura lor de două-trei săptămâni s-a lăsat cu o sarcină extrauterină, după cum a spus bruneta.

Intră în Mediacenter pentru a vedea mai multe fotografii

Mai multe