Vârciu, ai grijă! Iubitul Adelinei face box

22 iunie 2010 19:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Aflată la începutul unei poveşti de dragoste cu un misterios timişorean, Adelina Pestriţu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i ascunde identitatea.

     Mai citeşte:         Adelina: "Am greşit când am spus că timp de un an şi jumătate nu voi mai avea o altă relaţie"         Liviu, el ţi-a luat locul în patul Adelinei!         Adelina Pestriţu s-a cuplat cu un bogătaş din Timiş         Vârciule, te dai la câine de dorul nevestei?         Vrei să slăbeşti? Divorţează!

Click! a aflat că cel care i-a furat inima frumoasei brunete este Sorin Boiangiu (32 de ani), unul dintre cei mai întreprinzători afacerişti din Timişoara, străin de agitata lume mondenă a Capitalei: „Am terminat Facultatea de Sport, iar acum sunt la Master, am trecut în anul al doilea. Îmi doresc să devin manager sportiv. De fapt, am şi avut o echipă de fotbal acum câţiva ani. Am făcut sport toată viaţa mea. Şi acum merg la sală, fac box şi lupte. Am o firmă de construcţii şi una de pază", a declarat Sorin, în exclusivitate pentru Click!

Deşi se fereşte să vorbească despre relaţia cu Adelina, afaceristul ne-a dezvăluit ce l-a impresionat cel mai mult, când a cunoscut-o: „Este o fată deosebită. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu vorbeşte pe nimeni de rău, nu am auzit-o bârfind niciodată. Weekend-ul acesta nu ştiu dacă ne vedem, amândoi avem treabă. Că doar mai trebuie să mai şi muncim, nu numai distracţie", ne-a mai spus Boiangiu.

Mai multe