Vedetele au dat în mintea copiilor!

1 februarie 2013 17:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Îi vezi sobri, la costum, coborând din maşini de mii de euro. N-ai zice că atunci când dau cu ochii de jucării se transformă în copii. Aşa s-a întâmplat joi seara cu multe vedete care au venit să inaugureze Ambasad'Or Play, alături de prichindeii lor.

Fostul acţionar dinamovist, Cristi Borcea, a venit însoţit de fiica lui, Antonia Mellisa, în vârstă de 9 ani şi au testat împreună aparatele. Au trecut întâi pe la zona de fussball, apoi s-au oprit la simulatoarele video de ultimă generaţie şi le-au testat cu mare interes.

Actriţa Crina Matei s-a pozat cu un căţel de pluş

Nici Oana şi Viorel Lis nu au făcut excepţie de la regulă. Ei au adus-o pe nepoţica în vârstă de 5 anişori, care i-a îndemnat pe ambii la joacă. În timp ce nevasta fostului edil al Capitalei s-a lăsat pictată pe faţă la cererea micuţei Mihaela, Lis s-a arătat interesat de ţarcul cu bile, simulatoartele video şi personajele de desen animat.

Chiar dacă nu are copii, Crina Matei nu s-a putut abţine şi a dat iama în jucăriile de pluş.

Cristi Borcea s-a distrat la simulatoarele video

Actriţa s-a «ataşat» de un ursulşeţ de pluş pe care l-a strâns în braţe. Nici miliardarul Cristian Tânţăreanu nu a lipsit de la eveniment, întreţinându-se minute în şir cu Octavian Belu, antrenorul micilor gimnaste. O petrecere all-inclusive pentru copii la Ambasad'Or Play costă de la 380 de euro, în funcţie de numărul petrecăreţilor.

Mai multe