«Verişoara lui Băsescu», nebună de legat!

16 decembrie 2010 18:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Alexandra Zanfirescu, femeia care se dă drept verişoara preşedintelui statului, nu a lipsit de la momentele importante din viaţa lui Traian Băsescu.

Miercuri seară, la Ateneul Român, unde Realitatea TV a organizat Gala „Zece pentru România", femeia a venit să ridice premiul în numele preşedintelui.

Iar, în luna octombrie, a fost prezentă la înmormântarea Elenei Băsescu. În fotografii, femeia apare în imediata apropiere a familiei prezidenţiale pozând în rudă îndurerată, la slujba de înmormântare de la cimitir.

Ea chiar este surprinsă într-una dintre poze ştergând candela aşezată pe monumentul funerar.

„Eu sunt verişoara preşedintelui Băsescu, iar ea (n.r. Elena Băsescu) era tuşica mea", le-a spus ea reporterilor „Click!".

Acelaşi lucru l-a susţinut, femeia, şi miercuri seara. Când prezentatorii au anunţat premiul pentru preşedintele Traian Băsescu, Daniela Alexandra Zanfirescu a urcat pe scenă motivând că a venit să ridice premiul în numele preşedintelui, întrucât acesta este ocupat.

„Sunt verişoara lui Traian Băsescu şi cred că multă lume din sală mă cunoaşte", a spus Daniela Alexandra Zanfirescu. După ce a coborât de pe scenă, însă, ea a fost condusă la Poliţie pentru a fi legitimată. Preşedinţia a infirmat că femeia este rudă cu Băsescu. „Preşedintele nu a trimis pe nimeni în numele lui. Femeia este o impostoare", a precizat un consilier.

Daniela Zanfirescu are domiciliul în sectorul 6 al Capitalei, pe strada Ghirlandei, la numărul 50. Dar numai în buletin! În realitate, la adresa menţionată nu locuieşte nimeni, apartamentul fiind închiriat cu mult timp în urmă.

„Doamna a locuit, într-adevăr aici, cu soţul. Amândoi aveau probleme psihice. Aveau datorii mari la întreţinere şi trebuia să fie evacuaţi, însă sora Danielei Zanfirescu a rezolvat cu datoriile, a intrat în posesia apartamentului, pe care l-a şi închiriat. Nu mai ştim nimic de familia Zanfirescu", ne-a spus o veci­nă.

L-a acuzat şi pe Mazăre că i-a răpit fiul

O persoană a sunat în urmă cu două luni la redacţia unui ziar din Constanţa, prezentându-se drept Daniela Zanfirescu, „verişoara lui Traian Băsescu", şi reclamând că e victima primarului Mazăre, care i-a luat copilul şi îl ţine ostatic.

„Ştie şi vărul meu Traian Băsescu despre această problemă. M-am văzut cu el astă-vară pe plajă, era cu fratele lui, Mircea, şi când m-a vazut, Traian m-a luat în braţe şi a zis: «Ce faci, verişoara mea?» Apoi a spus lumii de pe plajă că eu sunt verişoara lui".

Mai multe