Vești proaste pentru bucureșteni. În 2024 nu vor avea târg de Paște

25 aprilie 2024 5:54   Actualitate

Capitala se află în absența Târgului de Paște, Tradiții și Flori de Sărbători, ediția a 12-a, în 2024. A fost anulat evenimentul tradițional care avea loc în Parcul Regele Mihai I, inițiat și organizat de CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Acesta ar fi fost cea de-a 12-a ediție a târgului, programată inițial pentru perioada 27 aprilie – 6 mai. Din motive financiare, CREART a fost nevoit să anunțe anularea evenimentului, care a devenit deja o tradiție în oraș și era frecventat anual de peste 100.000 de localnici și turiști. Târgul, care expunea arta și meșteșugurile autentice din toate regiunile țării, aduna peste 80 de creatori și producători locali în fiecare ediție.

„Regretăm că ne aflăm în imposibilitatea reală de a ne continua misiunea, promovarea și susținerea tradițiilor și a patrimoniului național imaterial, și vă asigurăm că ne concentrăm eforturile pentru a menține beneficiile culturale ale publicului, cetățenii Capitalei. Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe