Vezi cât a slăbit Teo Trandafir şi ce mănâncă acum

27 martie 2014 21:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta Kanal D a fost invitată la Wowbiz de la Kanal D şi a povestit despre cât a slăbit după operaţie.

Teo Trandafir a povestit ca în prima săptămână a slăbit 7 kilograme, iar în acest moment se poate lăuda cu 15 kilograme pierdute.

Vedeta a mâncat o bucăţică de brânză, o ciupercuţă şi o bucăţică de tort. Asta a fost tot ce a putut manca în emisiune, mai ales că le-a povestit lui Mădălin Ionescu şi Adelinei Pestruiţu, moderatorii show-ului că stomacul ei este ca un pix şi că nu pot intra în el prea multe.

„De fiecare dată când iau o bucăţică stau şi mă întreb dacă mai pot. Şi îmi spun că trebuie să mă opresc. Tot ce mănânc încape într-o cană de cafea de 250 ml. Trebuie să beau doi litri de apă, dar nu imediat după ce am mâncat. Azi am mâncat o căpşună mai mare", a povestit prezentatoarea TV.

Teo a mai povestit care sunt bărbaţii cei mai frumoşi pe care îi ştie: George Clooney, Răzvan Exarhu, Mircea Badea, Mădălin Ionescu. "Nu am fost îndrăgostită de Mircea Badea".

"Când mă cuplez cu cineva îi fac pregătirea: să nu ridice mâna şi să nu ma înşele. La întrebarea "m-ai înşelat?" să nu-mi spui că m-ai înşelat", a mai povestit Teo, care a precizat că nu mai are nevoie de bărbaţi.

Mai multe