Viaţă de piţipoancă: Gina, un «iepuraş» cu multe ocupaţii

5 iulie 2010 19:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta este prototipul fetei simple de la ţară, care a cunoscut succesul în Capitală după ce a pozat în „Playboy“. Gina Pistol (28 de ani) este model, prezintă emisiuni TV,  joacă în filme şi apare în reality-show-uri, deşi nu are o ocupaţie stabilă.

Le vedeţi pe stradă, în cluburi, la sălile de fitness. Unele sunt mai norocoase şi ajung peste noapte „vedete", statut pe care şi-l asumă ca pe o altă haină sclipitoare. Stilul lor de viaţă a devenit însă model pentru multe tinere care visează şi ele să intre sub umbrela generoasă a termenului piţipoancă sau, şi mai bine, să devină o piţipoancă celebră. Astăzi continuăm cu o altă vedetă de carton, una dintre „fetele-piţi" celebre în showbizul autohton.

Vedeta din Roşiorii de ­Vede a devenit cunoscută după ce a pozat în „Playboy". Înainte de a face acest pas care i-a schimbat viaţa, Gina a lucrat ca operator la un centru de copiere şi a fost vânzătoare la un magazin din oraşul natal. Ulterior, ea a venit la Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive.

Gina consideră că apariţia în paginile revistei pentru bărbaţi i-a fost de un real ajutor în carieră, dar susţine că meritul de a se menţine în continuare în atenţia publicului îi aparţine, pentru că „multe alte fete s-au pierdut".

Vezi şi:

Viaţă de piţipoancă: Adelina ex-Vârciu, rea da' bună!

Viaţă de piţipoancă: Andreea Tonciu, pupăza de la meteo

Viaţă de piţipoancă: Andreea Mantea, un „iepuraş“ cu ambiţie - FOTO

Deşi nu are o ocupaţie stabilă, Gina Pistol este o prezenţă constantă în tabloide prin prisma stilului ei de viaţă: are relaţii sentimentale tumultoase şi este implicată în diferite scandaluri. În plus, fără să facă nimic special, Gina vrea să creadă că se pricepe la multe: lucrează ca model, prezintă emisiuni TV, joacă în filme şi în seriale, este protagonistă de reality-show-uri şi serveşte drept imagine pentru diferite produse.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Mai multe