Vica Blochina a pierdut 10.000 de euro din cauza silicoanelor!

15 mai 2013 15:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Antena 1 pregăteşte show-ul verii, o emisiune care va aduna crema vedetelor. Vica Blochina, prezentatoarea “Telefonului de la miezul nopţii”, era şi ea printre participanţi, însă s-a văzut nevoită să refuze jobul. Motivul: operaţia care i-a distrus sânii.

Peste 10.000 de euro! Atât ar fi încasat Vica Blochina, fosta amantă a selecţionerului Victor Piţurcă, dacă ar fi dat curs ofertei de a participa la show-ul pe care cei din Antenă îl pregătesc pentru această vară. Investiţiile în emisiune sunt enorme, vedetele alese pe sprânceană, însă, cu toate astea, blonda originară din Lituania a fost nevoită să refuze oferta de a participa.

Şi asta nu pentru că formatul emisiunii - în care predomină sportul - nu i-ar fi plăcut, ci pentru că şi-ar fi pus sănătatea în pericol. Silicoanele pe care şi le-a pus, îi dau din nou bătăi de cap. "Sunt sigură că nimeni nu ar fi refuzat o asemenea emisiune, unică în România. Din păcate, eu nu am avut cum să dau curs ofertei lor pentru că riscam să am probleme grave de sănătate", ne-a declarat Vica.

Nu este pentru prima dată când blondina renunţă la un job bine plătit. "Din păcate, mi s-a mai întâmplat să nu pot participa la diverse show-uri din cauza acestor probleme medicale. Operaţia făcută mi-a adus numai neplăceri, plus că am pierdut mulţi bani", a precizat Vica.

Prezentatoarea emisiunii "Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, a explicat şi în ce constau, concret, riscurile:" Trebuia să particip la câteva probe fizice şi doctorul m-a sfătuit că este mai bine să nu risc. Implanturile cu silicon se puteau deplasa sau, mai rău, chiar s-ar putea sparge în anumite situaţii. Operaţia nereuşită făcută de Adina Alberts mă costă scump acum", ne-a spus vedeta.

Piţurcă, alături de fiul său, în urmă cu patru ani

Are cu Piţi un băieţel de 6 ani

Vica a trăit 16 ani o poveste de dragoste cu selecţionerul Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băieţel, pe Edan (6 ani). În urmă cu aproape doi ani, blondina l-a dat în judecată pe antrenor, cerându-i să-şi recunoască băiatul şi să plătească pensie alimentară. Judecătorii au decis că Edan este fiul lui Piţurcă şi că va primi pensie alimentară 10.000 de euro pe lună. Piţi a tărăgănat cât a putut procesul şi a contestat deciziile.

Trebuie să se opereze din nou

Vica a fost operată în mai 2012, însă problemele au apărut imediat după intervenţia chirurgicală. Cusăturile i-au plesnit şi a fost nevoită să intre pe mâna medicilor pentru că rana i se infectase. Ulterior, a avut dureri uriaşe, iar silicoanele au luat-o la vale. A decis să se opereze din nou, de această dată la o clinică din afara României.

“Trebuie să fac reconstrucţie, dar nu am timp momentan”, a precizat blondina. Adina Alberts, viitoarea doamnă Cataramă, a fost cea care a operat-o pe fosta amantă a lui Piţurcă. Vica s-a plâns public de nereuşita intervenţiei chirurgicale, iar medicul de la clinica “Care Zone” a decis să o dea în judecată pentru că i-a prejudiciat imaginea şi i-a cerut despăgubiri de 15.000 de euro. Vica a ripostat şi a ameninţat şi ea cu procesul.

Aşa arată, după operaţie, sânii Vicăi

Mai multe