Vica Blochina a spart 10.000 de lire pe haine

1 noiembrie 2012 17:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Vica Blochina nu se uită la bani atunci când vine vorba de capriciile ei vestimentare. Blondina a fost recent într-o minivacanţă la Londra, unde a cheltuit pe haine nu mai puţin de 10.000 de lire. Cel mai scump articol vestimentar achiziţionat din capitala Marii Britanii a fost o geacă, pe care a dat 4.000 de lire.

Coprezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, şi prietenele care au însoţit-o în această scurtă călătorie, au dat iama în magazinele ultraluxoase de pe renumitul bulevard londonez Oxford Street.

Chiar în prima zi, Vica a pus ochii pe o geacă neagră din piele, din cea mai nouă colecţie de la Dsquared, care a costat nu mai puţin de 4.000 de lire.

La fel de mult a tentat-o şi o pereche de ghete, pentru care a scos din buzunar încă 1.000 de lire. În celelalte două zile ale acestei escapade londoneze, vedeta şi-a înnoit stocul vestimentar pentru evenimente speciale.

„Mi-am luat mai multe rochii de seară, în special pentru emisiunea pe care o prezint alături de Andrei Duban. Cea mai scumpă a fost de la Barbara Bui şi am dat pe ea 2.000 de lire. Tot de la Barbara Bui mi-am luat şi o pereche de pantofi de 900 de euro", ne-a povestit Vica Blochina, care a cheltuit, în total, în doar patru zile, 10.000 de lire numai pe haine.

Mai multe