Vica Blochina aruncă bomba: «Veronica A. Cara o spăla pe creier pe Bianca Drăguşanu»

19 iulie 2013 15:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Vica Blochina, prietenă bună a Biancă Drăguşanu, a fost invitată la emisiunea "Access Direct", de la Antena 1.

Ea a vorbit desăre starea de spirit a Biancăi din ultimele zile şi mai ales după ce confidenta ei, Veronica A. Cara a spus joi seara că ea şi Adrian Cristea s-a întâlnit în spatele blocului ei.

Însă Vica susţine că Bianca nu mai este atât de apropiată de Veronica A. Cara în urma scandalului care a izbucnit de câteva zile.

"Viaţa ei a început să se îndrepte cu Victor. În momentul în care a început relaţia cu Victor, au dispărut mulţi oameni de pe lista ei de prieteni, inclusiv Veronica. Veronica era prietena ei atunci când era cu Cristea. Victor i-a oferit un mare echilibru şi Bianca nu a mai avut nevoie de Veronica. Victor a rugat-o să nu mai vorbească cu ea şi atunci Veronica s-a alăturat lui Cristea", a declarat Vica.

Mai mult, blonda spune că Veronica este de parte lui Cristea, de fapt şi dacă nu ar fi fost Veronica, Bianca şi Cristea s-ar fi despărţit de mult.

"Adi i-a provocat o depresie Biancăi, era total dezechilibrată din cauza lui Adi. De câte ori o înşela Cristea, Bianca se întorcea la el prin intermediul Veronicăi, îi spala creierul", a adăugat Vica.

Mai multe