Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă, a moşit în direct la televizor

13 octombrie 2012 13:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Vica Blochina şi Andrei Duban s-au confruntat recent cu un caz incredibil al unei femei însărcinate, care depăşise cu două săptămâni termenul la care ar fi trebuit să nască.

Speriată, a sunat pe 3 octombrie în direct, la emisiunea Antenei 2, Telefonul de la miezul nopţii. "Sunt însărcinată şi cred că nasc din clipă în clipă!", a spus Ioana din Suceava

Când i-a auzit povestea, Vica Blochina, fiind şi ea mama, a sfătuit-o, pas cu pas, ce are de făcut, astfel încât să nu-şi pună în pericol nici propria viaţă, dar nici pe cea a băieţelului pe care ar fi urmat să-l aducă pe lume.

Ioana a explicat că îi este frică să facă cezariană, cu toate că micuţul avea şi cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului şi o astfel de intervenţie se impunea. Vedeta Antenei 2, Vica Blochina, a încurajat-o şi cu multă răbdare i-a explicat paşii. Astfel, Ioana a urmat sfaturile primite, a chemat salvarea, a ajuns la spital şi printr-o operaţie de cezariană a dat naştere unui băieţel perfect sănaăos, Gabriel George, pe data de 8 octombrie.

Mai multe