Vica, de asta ţi-ai pus silicoane?

1 august 2012 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Aflată la o plimbare de seară cu fiul ei, Edan (5 ani), Vica lui Piţi (36 ani) s-a lăsat fotografiată cu un câine care stătea între sânii proaspăt siliconaţi. Vedeta parcă a dat în mintea copiilor, face orice pentru a-şi distra băiatul. Patrupedul primit cadou de la Bianca Drăguşanu, un yorkie terrier, a ajuns fără să vrea între nurii voluptoşi ai stăpânei.

Fosta amantă a lui Piţurcă, Vica Blochina, îşi trăieşte viaţa la maximum. Nu de alta, dar blonda e mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă e în plin proces cu fostul ei amant, Victor Piţurcă.

Şi cum viaţa pare să-i priască, Vica profită de fiecare moment alături de fiul ei, Edan. Marţi, la ceas de seară, fosta amantă a lui Piţurcă şi fiul ei au ieşit la o terasă din Herăstrău unde s-au distrat copios cu patrupedul primit de la Bianca Drăguşanu. Mai mult, pusă mereu pe şotii, Vica şi-a pus câinele între sânii siliconaţi în urmă cu două luni.

Cadoul primit de la fiul ei

Proaspăt întoarsă dintr-o mini-vacanţă în Spania, unde şi-a încărcat bateriile după filmările pentru show-ul „Serviţi, vă rog" (PRO TV), Victoria Blochina a avut parte de o surpriză din partea lui Eden! Băieţelul ei a întâmpinat-o cu un mesaj foarte emoţionant: „Bine ai revenit acasă, mami!".

Fosta amantă a lui Piţurcă urmează să-şi sărbătorească ziua de naştere săptămâna viitoare, însă Bianca Drăguşanu s-a gândit din timp la ea şi i-a dăruit patrupedul care pare să se simtă de minune între sânii blondei.

S-a iubit 15 ani cu Victor Piţurcă

Lituanianca de 36 de ani a povestit că relaţia ei cu Piţurcă a început în 1995. În 2007 s-a născut Edan, băiatul despre care Vica spune că este al lui Piţi.

Blonda a precizat, în cererea de recunoaştere a paternităţii pentru fiul ei născut în luna mai a anului 2007, că există numeroase dovezi ale faptului că ea şi Victor Piţurcă au format un cuplu timp de 15 ani.

Mai multe