Vica: «După Piţi, mi-a fost foarte greu să mai am o relaţie»

25 mai 2012 14:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta balerină din Lituania preferă să nu divulge identitatea noului ei iubit.

„Ne vedem săptămânal, cât se poate de des. Eu merg mai des să-l vizitez, el nu poate din cauza job-ului... Eu îl cunoşteam pe el de mai mulţi ani. După Piţi, mi-a fost foarte greu să mai am o relaţie, pentru că am avut o relaţie foarte lungă şi bolnăvicioasă. Într-un fel mi-a fost frică, indiferent cât de puternică sunt. Mi-a plăcut felul lui de a fi, mă susţine în tot ce fac şi nu are mentalitatea bărbatului român, care distruge ce nu poate să aibă”, a declarat Vica, pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Deşi spune că până acum nu a mai făcut nicio operaţie estetică, Vica şi-a luat inima în dinţi şi şi-a pus silicoane. De asemenea,  fosta amantă a lui Piţurcă nu exclude alte intervenţii chirurgicale, în viitor.

„Mi-am pus silicoane de 280 ml, e ceva mic, nu e ceva foarte mare... Sânii s-au lăsat cu vârsta, mai ales după ce am avut copilul. Nu înţeleg de ce ar trebui să stau şi să îndes sânii într-un sutien sau să pun burete, mai ales când se pot rezolva lucrurile şi altfel... Acum nu am alte operaţii, dar când o să fie nevoie o să fac, botox, acid hialuronic, nicio problemă, a mărturisit Vica.

Mai multe