Vica la masaj, băiatul dă iama în dulciuri

8 noiembrie 2013 16:40   Actualitate
Ultima actualizare:

„Baba suferă la frumuseţe”. Zicala i se potriveşte de minune Vicăi Blochina, prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii”, de la Antena 2. Fosta iubită a selecţionerului Victor Piţurcă nu ţine cont de timp sau de dureri atunci când vine vorba de sacrificiile pe care le face pentru avea un corp perfect. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină tocmai în timpul unei vizite la un salon de înfrumuseţare.

Vica Blochina are emisune seara, târziu, motiv pentru care are timp din plin să-şi facă treburile în cursul zilei. Iar când se pune problema interesului pe care îl are pentru aspectul fizic, fosta iubită a lui Victor Piţurcă face orice! Oricum! Oricât! Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au pozat-o pe blondină la salonul Beauty Play din Bucureşti.

Edan a fugit de la locul de joacă la magazinul de la parter pentru a-şi lua dulciuri

Prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii" de la Antena 2 nu s-a dus singură la coafor, ci alături de fiul ei, Edan, şi de căţeluşul Joy, primit cadou de la Bianca Drăguşanu.

După orele de masaj şi cosmetică, Vica şi-a recuperat fiul de la locul de joacă, dar şi pe căţelul Joy

Mergând la salon, Vica a îmbinat utilul cu plăcutul: şi-a văzut de treburile ei, dar i-a dat de lucru şi lui Edan, care a petrecut ore bune la locul de joacă pentru copii, spaţiu amenajat special pentru copiii clienţilor salonului.

Profitând însă că nu e supravegheat de mamă, Edan a dat iama în magazinul de la parterul blocului şi s-a înfruptat din dulciuri.

Vica şi-a făcut manichiura, pedichiura şi apoi s-a aşezat pe masa de masaj, unde a fost „supusă" unui tratament cu unde magnetice infraroşii. Şi totul pentru a scăpa de surplusul de grăsime asimilat în anumite părţi ale corpului.

Am nevoie de zece şedinţe pentru ca pielea să fie perfectă, aşa cum mi-o doresc. Mi se face masaj cu un aparat cu  unde magnetice infraroşii, care pătrund în profuzime în zonele unde există celulită şi o topesc", a precizat Vica pentru Click!.O astfel de şedinţă de topire a celulitei costă 80 de lei.

FOTO Vica Blochina, super sexy de Halloween. Colegul ei de emisiune a băgat lumea în sperieţi

Mai multe