Vica lui Piţurcă, sejur fără fiţe, la cort

2 septembrie 2012 15:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Victoria Blochina (37 de ani), fosta amantă a lui Piţurcă, şi fiul lor, Edan (5 ani), au petrecut timp de trei zile la Braşov. Acolo, Vica a dormit în cort, a făcut exerciţii yoga şi a ţinut regim vegetarian.

Frumoasa Victoria Blochina ţine la sănătatea ei şi încearcă tot soiul de tratamente naturiste. Ea s-a înscris de curând la Centrul Anahata, unde se practică yoga, şi împreună cu antrenorii ei a plecat la munte, în localitatea Peştera, din Braşov.

Vica lui Piţurcă a petrecut trei zile pe culmile muntoase, însă nu s-a cazat la o pensiune, ci a dormit într-un cort. Blonda şi-a luat şi fiul în mica excursie, însă acesta, pentru că e prea mic, a dormit la hotel.

Blonda a dormit în natură la îndemnul antrenorilor de yoga

În acest sejur, Vica a renunţat complet la carne, s-a trezit în fiecare zi la 06.00 dimineaţa şi cât a fost ziua de lungă a făcut exerciţii.

„Este extraordinar ce fac ei aici. Sunt oameni specializaţi, care ştiu ce trebuie să faci şi cum îţi ajută organele fiecare exerciţiu pe care îl execuţi", a declarat Vica, în exclusivitate, pentru Click!

Pentru cele trei zile petrecute pe munte cu antrenorii, Victoria Blochina a scos din buzunar 400 de lei. Chiar dacă au mai muşcat-o ţânţarii, blonda a rezistat eroic şi nu a făcut fiţe.

Mai multe