Vica şi Edan, de Sărbători fără banii lui Piţurcă

4 decembrie 2012 18:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Victoria Blochina (37 de ani) nu va primi de sărbători pensia alimentară pe care Victor Piţurcă ar trebui să i-o dea fiului său, Edan (5 ani). Avocatul selecţionerului a cerut suspendarea plăţii până la judecarea cererii de reducere a sumei. Până la o decizie definitivă, lituanianca mai are de aşteptat.

Deşi instanţa a decis că Piţi ar trebui să-i plătească băiatului său 9.000 de euro pe lună, plus suma de 100.000 de euro retroactiv, acesta a declarat apel. Vica a aflat pe ultima sută de metri că ieri dimineaţă avea înfăţişare în procesul de la Tribunalul Ilfov.

Abia întoarsă luni în ţară după ce a fost la un control medical la sâni în Israel, Victoria Blochina a aflat cu stupoare de surpriza pe care i-a pregătit-o fostul ei iubit, Victor Piţurcă.

Acesta vrea cu orice preţ ca suma stabilită de instanţă, de 9.000 de euro pensie alimentară, să fie redusă, iar până la o hotărâre a instanţei să nu facă nici o plată. Prin urmare, avocatul lui a depus o cerere de suspendare a deciziei luate de Judecătoria Buftea până la pronunţarea uneia definitive.

Prima plată către Edan trebuia făcută, conform deciziei judecătorilor, pe 27 decembrie. Luată prin surprindere Vica a cerut azi amânarea. Tribunalul Ilfov a „încuviinţat cererea de acordarea a unui nou termen de judecată formulată de reprezentantul legal al minorului Blochin Edan, respectiv Blochina Victoria, pentru angajarea unui apărător ales".

Deşi avocatul lui Piţurcă a vrut să urgenteze lucrurile şi să se judece apelul în cel mult o săptămână, judecătorii vor stabili data abia săptămâna viitoare, pe 13 decembrie.

Mai multe