«Victor Slav a greşit când a luat de soţie o gonflabilă». Ce vedetă spune asta

15 octombrie 2013 5:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Interpretul de muzică populară Marius Baldovin le-a declarat război lui Victor şi Biancăi Slav, care l-ar fi înjurat fără motiv. Cântăreţul consideră că prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV a greşit "când a luat de soţie o gonflabilă".

Marius Baldovin susţine că ar fi fost agresat verbal de Bianca şi Victor Slav, după ce ar fi încercat să vorbească cu fotomodelul pentru a o ruga să ia parte la un eveniment în schimbul unei sume fabuloase.

"Am sunat-o pe Bianca Drăguşanu pentru o prezentare de modă. I-am zis că sunt Marius Baldovin şi m-a luat la înjurături. Prima dată m-a înjurat... «F***-ţi gura mă-tii de jegos, să-mi bag p**a în mă-ta!» Deci, m-a luat din viteză. Nu mi-am dat seama că vorbeşte în halul ăsta de urât! Apoi m-a blocat pe numărul respectiv şi am sunat de pe un alt număr de telefon",a povestit pentru ring Baldovin.

Cântăreţul susţine că a încercat să o contacteze din nou pe Bianca, care l-a jignit din nou.

"I-am explicat că sunt jurnalist la un site şi am întrebat-o de ce mă jigneşte, că eu voiam cu orice preţ să-i ofer un contract fabulos împreună cu acţionarul meu. Vrem să deschidem curând clubul de noapte pentru tineri şi să invităm acolo câte un model pe noapte. Apoi mi-a spus că nu e Bianca... Dar, de fapt, am numărul ei de la bunul meu prieten Coco Păun, pe care l-am rugat să mi-l ofere pentru a o chema la prezentări. Chiar vorbeam cu acţionarul clubului să-i dăm câte 500 de euro pe noapte pentru prezentare", a adăugat Baldovin.

Potrivit interpretului, în timp ce Bianca încerca să-l convingă că a greşit numărul de telefon, Victor Slav a intervenit şi a început să-l jignească şi el.

"Apoi am auzit că mă jigneşte Victor Slav, care m-a dat dracului.", a mărturisit Baldovin

Rănit de reacţia soţilor Slav, Baldovin a mărturisit că are de gând să-l acţioneze în judecată pe Victor. Interpretul a mai precizat că el consideră că Slav a greşit când a luat-o de soţie pe Bianca.

"Cred că Victor a făcut cea mai mare greşeală din viaţa lui luând o gonflabilă pe care au avut-o mulţi în patul lor şi mulţi au o părere rea despre el. Asta mi-a spus-o şi un coleg de la trustul lor. Are noroc că lucrează de mulţi ani în Pro şi, cum are experienţă, niciodată nu va fi dat afară", a conchis Marius Baldovin.

Mai multe