Victor Socaciu: «N-o mai vreau înapoi pe Marina»

21 august 2012 14:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Marea iubire a vedetei cu miliardarul s-a făcut praf după o jumătate de an, după cum Click! v-a dezvăluit în exclusivitate. Acum, primeşte încă o lovitură: fostul soţ, Victor Socaciu nici vrea să audă de ea. Cântăreţul ne-a declarat, în exclusivitate, că o împăcare este exclusă. „Cum să o vreau înapoi? Nici vorbă de aşa ceva. E o minciună ordinară. O împăcare cu ea m-ar descalifica", ne-a spus legendarul folkist.

De când s-a văzut singură, Marina Almăşan face eforturi disperate ca să-l recucerească pe miliardarul timişorean. Apropiaţii familiei Cornu spun că aceasta îl sună şi îi trimite non-stop mesaje de împăcare fostului amant. Ba chiar îi deranjează şi pe copiii omului de afaceri cu SMS-uri.

Relaţia de iubire dintre Marina şi Georgică a început în decembrie 2011. Cei doi s-au cunoscut la un bal de caritate şi la puţin timp au început să aibă o aventură, deşi amândoi erau căsătoriţi.

S-au întâlnit pe furiş, însă în martie anul acesta, când relaţia lor a desconspirată de Click! au recunoscut că se iubesc. De-a lungul celor şase luni, vedeta tv a fost copleşită de cadouri scumpe din partea lui Cornu. A fost plimbată la Viena, Paris şi Milano şi s-a ales cu 200.000 de euro de la miliardar.

Cu banii aceştia, Marina i-a plătit lui Victor Socaciu partajul, ca să poată rămâne în apartamentul din Dorobanţi.

Mai multe