VIDEO A dat 50.000 de dolari ca să devină o păpuşă sexuală vie

24 septembrie 2014 17:32   Actualitate
Ultima actualizare:

A vrut cu orice preţ să devină o păpuşă sexuală în viaţa de zi cu zi şi a reuşit. Modelul Victoria Wild, din Letonia, şi-a petrecut ultimii cinci ani numai prin spitale. A apelat la numeroase intervenţii chirurgicale pentru a-şi remodela buzele, şoldurile şi sânii.

Obsesia ei a început de când era o adolescentă. Din cauza faptului că era foarte slabă, Victoria eram extrem de complexată că avea sânii mici şi visa la un bust imens şi buze voluptuoase.

Când a aflat că visul ei poate deveni realitate, tânăra nu a stat nicio secundă pe gânduri şi s-a apucat de strâns banii necesari, de altfel, şi cu un pic de ajutor din partea iubitului ei, Simon, un afacerist italian.

El a încurajat-o şi a ajutat-o cu 50.000 de dolari, pe care i-a cheltuit pe mărirea sânilor, la care a apelat nu mai puţin de trei ori, dar a reuşit să obţină un bust impresionant. Pentru că nu era mulţumită cu adevărat, blonda şi-a pus implant de silicon în fese şi în buze, iar pentru a semăna cât mai mult cu păpuşile gonflabile, şi-a injectat botox şi a recurs la o rinoplastie.

Victoria Wild, care e stabilită la Cannes, în Franţa, susţine că tot timpul a fost fascinată de felul în care arată păpuşile gonflabile, potrivit huffingtonpost.com

Fiindcă i se par extrem de sexy, a vrut să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a arăta ca faimoasele jucării sexuale. Mai mult de atât, se simte foarte bine când oamenii se opresc pe stradă să o admire.

Mai multe