VIDEO A fost ucisă în bătaie la McDonald’s, în timp ce toţi clienţii se uitau. Motivul acestui gest te va şoca

1 iunie 2014 10:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Un grup de şase persoane a ucis în bătaie o tânără de 20 de ani în mijlocul unui fast-food McDonald’s. Întâmplarea şocantă a avut loc în China.

Tânăra a luat singură prânzul la renumitul restaurant, iar la un moment dat a venit lângă ea un bărbat care i-a cerut numărul de telefon. Fata a refuzat, iar acesta a fost gestul care a costat-o viaţa. Nervos şi rănit în orgoliu, bărbatul respectiv a pus ochii pe o bară de metal, a luat-o şi a început să o lovească cu sălbăticie pe victimă, până când aceasta a murit.

Trupul fetei a rămas pe podea, într-o baltă de sânge

Surprinzător este faptul că aceasta crimă sângeroasă a avut loc sub privirile indiferente ale celorlalţi clienţi, dar şi atitudinea nepăsătoare a angajaţilor. Se pare că asasinul face parte dintr-un grup de şase infractori temuţi în provincia Shandong  din China, toţi fiind prezenţi în fast-food la momentul crimei.

Poliţia i-a reţinut pe toţi, iar într-un comunicat de presă oamenii legii au precizat că aceştia fac parte dintr-un grup religios numit "Toate sufletele înalte", cunoscut pentru faptul că încearcă să atragă noi adepti prin orice metodă.

Mai multe