VIDEO: A pipăit-o pe sâni pe doamna arbitru!

5 octombrie 2010 13:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Peter Niemeyer de la Hertha Berlin a oferit faza zilei în fotbalul european. Nu este vorba de vreun „super-gol" sau vreun „super-dribling". Mijlocaşul german a aflat, zice el „involuntar", cât de dotată e doamna arbitru Bibiana Steinhaus.

Liga a doua germană e bârlogul preferat al perverşilor! Sau cel puţin aşa pare, dacă ne luăm după imaginile de la meciul Hertha Berlin - Alemannia Aachen, 0-0, disputat luni seară. Peter Niemeyer, mijlocaşul celor de la Hertha, a pipăit-o pe sâni pe Bibiana Steinhaus, nimeni alta decât arbitrul partidei, în văzul tuturor.

Cadrele surprinse de camerele de luat vederi sunt memorabile: în timp ce se retrăgea cu spatele, moment în care a trecut pe lângă doamna Steinhaus, Niemeyer a întins mâna către aceasta şi a mângâiat-o pe sânul stâng.

Pipăita e poliţistăStătea mai departe decât credeam eu. Vroiam doar să o bat pe umăr. În fine, trebuie să întreţinem şi publicul cu ceva, nu?", s-a scuzat după meci, altfel sărac în faze spectaculoase, fotbalistul „pipăitor".

Din fericire, Bibiana, care întâmplător este poliţistă în Hanovra, a gustat momentul amuzant şi i-a răspuns „agresorului" ei doar cu un zâmbet acru, în locul unui avertisment pentru „obstrucţie". „Am trecut unul pe lângă celălalt, ne-am atins... Cred că a fost o situaţie la fel de neobişnuită pentru mine cât a fost şi pentru el", a declarat amuzată „pipăita".

Vezi aici faza video:

Mai multe