VIDEO A văzut-o goală! Rochia Dianei Bart, prezentatoarea emisiunii Click!, a trezit imaginaţia colegului său

3 aprilie 2014 19:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Alexandru Constantin, gazda emisiunii Click!, difuzată de luni până vineri de la ora 22.30, la Prima Tv, a făcut constatări surprinzătoare legate de ţinuta Dianei Bart, cea cu care împarte platoul în fiecare seară. El şi-a imaginat-o pe frumoasa sa colegă goală, deşi bruneta purta o superbă rochie ivoire.    

Alexandru Constantin nu s-a putut abţine în ediţia de joi seară a emisiunii Click! şi i-a mărturisit Dianei Bart că i s-a părut că ar fi dezbrăcată în platou. Replica brunetei a scos la iveală detalii picante din dormitorul ei.

"Goală!?", s-a întrebat mirată prezentatoarea care i-a explicat colegului său că poartă o rochie deschisă la culoare care poate îl face să aibă o iluzie optică. "Este o rochie apropiată de culoarea pielii", a explicat Diana Bart.

Întrebările incomode ale colegului său nu s-au oprit însă aici. Alexandru Constantin a fost curios să afle ce ţinută îmbracă Diana seara când se bagă în pat alături de soţul său. "Dorm cu ceva pe mine", a răspuns prezentatoarea. 

Colegul său a vrut însă un răspuns mai exact aşa că i-a ridicat puţin rochiţa pentru a afla dacă Diana poartă pijamale scurte sau desuuri sexy. În faţa acestor gesturi, Diana nu a putut decât să afirme că are un coleg care se pricepe foarte bine şi la textura materialelor din care sunt confecţionate piesele ei vestimentare.   

Mai multe