VIDEO Andreea Marin mărturiseşte cum a fost săritura cu parașuta: «A doua oară te mai gândeşti!»

21 octombrie 2013 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Marin a revenit ieri la TVR 1 cu emisiunea "Prețuiește viața". Vedeta a difuzat un filmuleț în care putem vedea cum a sărit cu parașuta.

Întrebată înainte de zbor ce caută la Clinceni, "Zâna" a răspuns: "Asta mă întreb și eu. Cine m-o fi pus?" Apoi, ea a argumentat gestul ei de a sări de la înălțime susținând că îi plac emoțiile.

"Da, chiar am emoții, dar pozitive", a mai spus Andreea și în avion, înainte de a pluti în aer. Vedeta a tras și un chiot, înainte să sară de la înălțime și a avut și un mesaj pentru fiica ei. "Violeta, te iubește mami", a spus Andreea Marin.

După ce a sărit, vedeta s-a arătat extrem de încântată de experiență, însă a lăsat să se înțeleagă că nu știe dacă va mai repeta săritura cu parașuta. "Când sari e impresionant. A doua oară te mai gândești...", a mărturisit ea. Filmulețul a fost postat și pe pagina persoanală de Facebook a vedetei.

Click! v-a dezvăluit în exclusivitate despre experiența prin care a trecut Andreea Marin, în urmă cu aproape o lună, când fotoreporterii au surprins-o încă de dinainte de a se pregăti să sară cu parașuta, împreună cu iubitul ei turc, Tuncay.

Mai multe