VIDEO Anna Lesko repetă intens pentru concertul din weekend! Fanii îngrijoraţi: «Nu neglija bebele!»

24 aprilie 2014 17:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Anna Lesko a reuşit să-şi revină spectaculos după ce în urmă cu câteva săptămâni a adus pe lume o minune de băieţel. Cântăreaţa se pregăteşte acum intens să revină pe scenă la sfârşitul acestei săptămâni, fapt ce i-a îngrijorat pe fani.

Anna Lesko urmează să urce din nou pe scenă, la doar câteva săptămâni de la naştere. Cântăreaţa a scăpat de kilogramele în plus şi va reveni la sfârşitul acestei săptămâni pe scenă. Lesko a scăpat deja de kilogramele accumulate pe perioada sarcinii şi le concurează cu success pe dansatoarele ei.

Cântăreaţa şi-a anunţat revenirea prin intermediul unui filmuleţ de la repetiţii.

"Ne pregatim pentru concertul din acest weekend... asa ca va arat cateva momente din repetitia de astazi ... ia-ma, ia-ma :))", le-a explicat Lesko prietenilor ei virtuali.

Fanii cântăreţei au fost încântaţi de anunţul acesteia, dar s-au arătat îngrijoraţi şi au rugat-o să nu-şi neglijeze bebeluşul.

"cu cine ramane bebe-ul ?"/ "Nu pune cariera inaintea la bebe. Nu e bine ce faci. Macar jumatate de an trebuia sa stai acasa. Daca esti asa avara,nu e bine..."/ "Ana nu negija bebe", sunt doar o parte dintre mesajele transmise vedetei.

Mai multe