VIDEO Bote către Ioana Popescu: „Hai să facem dragoste!”

13 ianuarie 2011 23:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Venită să lămurească sms-urile din ultima vreme dintre ea şi designer-ul Cătălin Botezatu la emisiunea „Un show păcătos", Ioana Popescu a mai dezvăluit câteva momente picante din relaţia ei cu Bote. „Mi-a spus „Hai să facem dragoste!" Ştiam că glumeşte şi am marşat. Noi suntem foarte buni prieteni şi ştiu că 50% din ce spune Cătălin sunt lucruri la mişto. L-am invitat cu mine în Italia, dar mi-a spus că ne vedem după sărbători", a spus Ioana Popescu.

Ziarista a mai adus în discuţie şi sms-ul primit, ieri, de la designer după ce i-a cerut acordul de a posta pe facebook o reacţie cu privire la relaţia lui cu Bianca Drăguşanu. „Pot să postez?, iar el mi-a răspuns „Da, iubire! Ne vedem şi iese ce vrei tu!".

Contactat telefonic de Antena 1, Botezatu a dat-o la întors. „Ioana m-a contactat deoarece a auzit că mă împac din nou cu Bianca şi voia să scrie şi ea în revista ei. Mesajul era, da, poţi să scrii ce vrei tu şi vom vedea ce o ieşi", a declarat designerul, care a invitat-o pe ziaristă să facă un top al modelelor sale după cel al fotbaliştilor. „Dacă Ioana are nevoie vreodată de ajutor, o haită de modele o va putea ajuta. Dar va trebui să facă un top al unui sex în grup. Ar putea fi intitulat 1001 de nopţi cu 1001 modele", a adăugat Botezatu.

Designerul s-a disculpat în faţa actualei iubite, Violeta Babliuc, spunându-i că acest mesaj "Da, iubire! Ne vedem şi facem cum vrei tu" trebuia să ajungă pe telefonul ei. „Cătălin mi-a zis că acest mesaj trebuia să mi-l trimită mie. Eu cred că există o singură iubire în viaţa lui", a punctat blonda de la „Burlacul".

Pe de altă parte, Bote a recunoscut că între el şi Bianca Drăguşanu orice e posibil. „Noi tot timpul am fost un cuplu. A existat între noi o dragoste puternică. Ne-am văzut şi de sărbători. Avem un trecut pe care ni-l asumăm şi un viitor posibil. Orice e posibil: nuntă, copii", a mai spus designer-ul.

Cătălin Botezatu a încercat să o liniştească pe Violeta afirmând că o va anunţa dacă are de gând să se împace cu Drăguşanu: „Nu-mi place să joc la două capete. Violeta locuieşte cu mine şi deocamdată nu i-am dat niciun motiv să se simtă ameninţată".

Bianca nu s-a abţinut şi a încercat să bage paie pe foc între Bote şi Violeta, făcând referiri de ce Cătălin nu a luat-o cu el la Cairo unde se află acum. „Pe mine mă lua cu el peste tot: la Milano, la Londra". Replica acidă a blondei nu a întârziat să apară. „Eu am de terminat o şcoală. Sunt la Master şi am de dat, acum, nişte examene. Bianca nu ştiu dacă a avut sau a terminat o şcoală".

VEZI AICI reacţiile celor trei femei din jurul lui Botezatu

Mai multe