VIDEO Cristina Spătar revine în muzică. Pentru o imagine de milioane, artista lucrează cu machioza Innei

5 aprilie 2013 16:09   Actualitate
Ultima actualizare:

De mai bine de opt ani, Cristinei Spătar are voie să-i atingă tenul o singură femeie. Andra Manea este unul dintre cei mai cunoscuţi make-up artişti din România, care o machiază pe frumoasa cântăreaţa şi o face să strălucească la fiecare apariţie.

De când se află în peisajul muzical, Cristina Spătar nu a dat niciodată greş cu apariţiile sale. Ba din contră, a fost mereu catalogată drept cea mai bine îmbrăcată vedetă, iar la capitolul frumuseţe a fost întotdeuna o femeie atrăgătoare.

Gena sa, dar şi faptul că are alături cel mai bun make-up artist care ştie să-i pună în lumină trăsăturile au ajutat-o pe solistă să se remarce de fiecare dată. Andra Manea (foto) este omul care colaborează cu cele mai importante artiste de pe la noi, printre care şi Inna, iar Cristina a devenit dependentă de ea.

Acum, când se află în primă promovare a single-ului „Burnin", artista are lângă ea doar oameni profesionişti. De la cei care o machiază, până la cei cu care face muzică. Managerul ei, Radu Groza, este cel care o consiliază şi se ocupă de agenda de concerte.

Mai multe