VIDEO Cum a început, de fapt, relaţia dintre Andra şi Cătălin Măruţă!

6 mai 2013 5:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Andra şi Cătălin Măruţă reprezintă unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, fiind căsătoriţi de cinci ani, timp în care au reuşit să evite aproape orice scandal mediatic.

Într-un recent interviu, Andra a vorbit despre ce anume a făcut-o să se îndrăgostească de Măruţă.

Vedeta a recunoscut că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere şi că a fost nevoie de ceva timp ca să ajungă să-l iubească pe prezentatorul de la Happy Hour.

Ea a vorbit totodata şi depsre prima întâlnire pe care a avut-o cu Măruţă recunoscând că a fost cât se poate de ciudată.

"Nu mai stiu daca a fost chiar prima intalnire...dar stiu ca m-a dus undeva in padure", a spus Andra intr-o voce credibila, pentru ca apoi sa recunoasca faptul ca nu a fost decat o gluma   "Am iesit la un suc, la o terasa, dar nu mai stiu cum se numeste", a spus Andra, potrivit Perfecte.ro.

"La noi a fost o chestie treptata, pas cu pas. Ne stiam de foarte multa vreme. La inceput eram amici si cunoscandu-ne foarte bine ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt.Treptat mi-am dat seama ca desi imi era amic, voiam mai mult pentru ca simteam ca este persoana potrivita", a continuat ea.

VIDEO

Mai multe