VIDEO: Dan Bittman de la Holograf, în scene INCENDIARE de SEX! Nu l-aţi mai văzut aşa!

24 ianuarie 2012 6:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscutul solist al trupei Holograf, Dan Bittman, a fost protagonistul unor scene fierbinţi de sex, însă doar într-un film. Pe lângă viaţa de artist, Dan a cochetat şi cu actoria, el având la activ două filme. Cel mai incitant rol l-a avut în "Proprietarii de Stele", sub regia lui Sergiu Nicolaescu.

Dan Bittman a îmbrăţişat mai multe meserii! Cântăreţul a debutat ca artist, a jucat în câteva pelicule cinematografice, iar de câţiva ani este gazda emisiunii  Dănutz S.R.L., de la TVR1.

Pentru cei care nu ştiu, Bittman a jucat în filmul "Proprietarii de stele", distribuit în 2001, dar şi în "Orient Expres", în 2004, regizate de Sergiu Nicolaescu.

Cele mai fierbinţi scene le-a avut în "Proprietarii de stele", în care apare în ipostaze destul de sexy. În film, Bittman se sărută pasional cu o blondă. Încet, încet, cei doi se dezbracă de haine, într-o scenă incendiară de sex.

ATENȚIE! IMAGINI INTERZISE MINORILOR!

În viaţa reală, artistul este necăsătorit, dar are trei copii cu o fostă iubită, Liliana. În ianuarie 2010, a fost desemnat consilier al ministrului de Finanţe, Sebastian Vladescu, însă la scurt timp de la numirea în funcţie a demisionat.

Mai multe