VIDEO El a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu: «Este genul meu de bărbat»

19 octombrie 2013 12:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ impresionant despre un tânăr pe care faptul că este condamnat să trăiască într-un scaun cu rotile nu l-a împiedicat să<şi îndeplinească visul şi să practice sporturi extreme. Tânărul a luptat pentru pasiunea lui şi s-a antrenat, însă nu s-a dat niciodată bătut.

Vedeta le-a mărturisit prietenilor că este de-a dreptul cucerită de curajul şi ambiţia acestuia.

"Iata un tip .. despre care pot spune, intr-un registru mai profund, ca e my kind of guy.... Si nu postez intamplator asa ceva - chiar vreau sa va uitati pana la capat, sa simtiti vibratia si sa va aduc aminte de ea, curand....Un film pe care l-am vazut cu copilul meu. Cred ca nu strica sa faceti la fel, e o lectie frumoasa de viata, pentru orice varsta.", le-a mărturisit Mihaela prietenilor virtuali.

Aaron "Wheelz" Fotheringham suferă de spină bifidă, o afecţiune congenitală la coloana vertebrală, care constă în lipsa sudurii complete a arcului vertebral şi determină dezvoltarea incompletă a tubului neural din zona lombară sau sacrală. Din cauza acestei afecţiuni tânărul trăieşte imobilizat într-un scaun cu rotile.

Mai multe