VIDEO EXCLUSIV A ţinut angajaţii unui magazin peste program! Elena Băsescu şi-a făcut un cadou costisitor

17 aprilie 2014 20:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Mezina preşedintelui şi-a făcut un cadou costisitor înainte de Paşte. Elena Băsescu a intrat într-un magazin de unde şi-a achiziţionat un telefon mobil de ultimă generaţie pentru care a scos din portofel nu mai puţin de 30 de milioane de lei vechi.   

Fiica şefului statului a stat mai bine de 30 de minute pentru a-şi alege un telefon performant. Deloc grăbită, Elena Băsescu a preferat să cântărească bine înainte de a se hotărî asupra mobilului pe care l-a achiziţionat cu 30 de milioane de lei vechi, fără să-şi facă griji pentru angajaţii cărora li se terminaseră demult programul de lucru. Imaginile au fost prezentate în exclusivitate în ediţia de joi seară a emisiunii Click!, ce se difuzează zilnic, de luni până vineri, de la 22.30. la Prima Tv.

În tot acest timp în care mezina preşedintelui a cântărit foarte bine oferta, însoţitorul ei a căscat cu spor. Bruneta s-a strecurat cu grijă pe sub grilajul magazinului şi se pare că era dornică de cumpărături. Ea a mai aruncat un ochi în vitrinele magazinelor, deşi acestea erau închise.

Vara trecută, Elena Băsescu şi soţul ei, Bogdan Ionescu, au devenit pentru prima dată părinţi. Cei doi au o fetiţă superbă, Sofia Anais, şi vor petrece primul Paşte în trei.

Mai multe