VIDEO EXCLUSIV Cântăreaţă celebră, bătută măr la ziua de naştere a lui Liviu Vârciu!

5 iunie 2014 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu s-a trezit implicat într-un nou scandal, însă de data aceasta joacă un rol secundar. Se pare că sportivul Cătălin Cazacu şi-ar fi agresat iubita la petrecerea organizată de Vârciu cu ocazia zilei lui de naştere în urmă cu 4 luni.

Cătălin Cazacu şi Liviu Vârciu s-au trezit târâţi într-un scandal fără precedent. Emilia Muşală, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, îl acuză pe campionul la motociclism că ar fi agresat-o în urmă cu 4 luni, la petrecerea organizată de Vârciu cu ocazia zilei lui de naştere.

Emilia susţine că sportivul, aflat sub influenţa alcoolului şi sub impulsul geloziei, ar fi muşcat-o de faţă şi i-ar fi dat un pumn în umăr.

„Cătălin poate spune orice parte de adevăr doreşte el. Mie mi se pare ruşinos că după un an de relaţie frumoasă s-a ajuns aici. Cătălin aflat sub influenţa aburilor alcoolului m-a muşcat şi mi-a dat un pumn în umăr.

Cătălin este foarte gelos. A mai fost un episod asemănător în luna decembrie, la noi acasă", a declarat cântăreaţa în cadrul unei intervenţii telefonice în cadrul emisiunii Click!, difuzată de Prima TV, de luni până joi, de la ora 22:30.

Fosta iubită îl contrazice pe sportiv, care susţine că la eveniment ar fi fost prezenţi foarte mulţi reprezentanţi ai presei şi că s-ar fi aflat încă din martie dacă ar fi agresat-o.

„La 00:00 noaptea, Liviu a rugat presa să plece. La 04.00 dimineaţa, când a avut loc incidentul, eram numai prietenii la petrecere. Violenţele şi jignirile au tot continuat. Nu am fost la poliţie, pentru că nu i-aş putea face asta unui bărbat care mi-a dăruit amintiri frumoase. Nu m-am bătut singură. Acel apartament era cumpărat cu mult înainte să fie mutat acolo", a mai spus Emilia Muşală.

Mai multe