VIDEO EXCLUSIV Cătălin Crişan, dur cu copiii săi! Artistul le refuză o carieră muzicală

15 aprilie 2014 20:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Crişan refuză cu vehemenţă ideea ca cei doi copii pe care-i are cu fosta sa soţie, Lucia Bubulac, ar putea avea o carieră în industria muzicală. Jurnalista Anca Bejan susţine că artistul îi descurajează pe micuţii care îşi încearcă norocul în muzică.

Invitată în platoul emisiunii „Click!", jurnalista Anca Bejan a dezvăluit că artistul Cătălin Crişan a renunţat să se ocupe de fetiţa şi de băieţelul pe care-i are împreună cu Lucia Bubulac. Jurnalista a spus că artistul îi vede destul de rar pe cei doi copii şi că refuză să se ocupe de cariera lor muzicală deşi talentul acestora a fost recunoscut în cadrul unor competiţii naţionale.

"Nu şi-a mai văzut copii de câteva zile. Lucia a suferit foarte mult, pentru că mult timp în căsnicie a fost înşelată. Copiii au suferit şi ei foarte mult pentru că tatăl lor şi-a făcut altă familie. Personal, bănuiesc că actuala soţie îi interzice să-şi vadă copiii. Anul trecut, Daria a cântat la Mamaia Copiilor, unde a câştigat premiul pentru Creaţie. Fetiţa cântă absolut superb şi el nu o încurajează. El îi spune: «Daria cânţi OK, corect, dar nu ai un timbru excepţional». Fata aceasta are însă o voce înfiorător de frumoasă. De aproape 5 ani, Cătălin Crişan nu s-a mai interesat de talentul copiilor. Pe când era împreună cu fosta sa soţie, Cătălin Crişan accepta că micuţii sunt talentaţi şi au cântat pe un album de-al acestuia", a declarat Anca Bejan la Prima TV.

VIDEO EXCLUSIV Crişan, de ce nu vrei să-ţi vezi copiii pe scenă?

Mai multe