VIDEO EXCLUSIV Ce sacrificii face o vedetă de la noi din cauza bustului

18 aprilie 2014 21:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta asistentă tv a devenit instructor de Kangoo Jumps cu acte în regulă și a vorbit în exclusivitate la emisiunea Click! de la Prima Tv, despre sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a practica acest sport.

Absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport, din București, Roxana Vancea (23 de ani) s-a întors la meseria de bază. De când a plecat de la matinalul postului tv Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani", fosta asistentă tv predă fitness.

Vancea a făcut cursuri cu instructoarea Kinga Sebestyen, iar joi a susținut un examen teoretic și unul practic și l-a absolvit cu brio. Acum Roxana Vancea (23 de ani) a devenit instructoare de Kangoo Jumps, un sport cu multe sărituri și cu încălțări speciale. Fosta asistentă tv e conștientă că femeile cu sânii mari trebuie să-și protejeze pieptul în timp ce practică acest sport.

Roxana Vancea a vorbit cu reporterul Click! despre cât este de greu să mențină sânii cât mai nemișcați în timpul exercițiilor de kangoo jumps: "Dacă ai sânii mari trebuie să îi protejezi foarte bine... Uneori se fac și câte 1000 de sărituri și astfel ei sunt supuși unui efort extrem. Ai nevoie de 2-3 bustiere pentru chestia asta. Eu în acest moment port 3."

Întrebată de reporter cum a ajuns la silueta de invidiat pe care o are în momentul de față, aceasta a povestit: "Am inceput să fac foarte mult sport... După cum vedeți fac Kangoo Jumps, alerg, am o dietă sănătoasă și mă hidratez Sportul ne face mai frumoși și poate fi practicat de toată lumea... E mai greu când te apuci în primele 2-3 săptămâni, dar după ce treci de ele, devii dependent și te simți mult mai bine."

După Paște, Roxana se apucă și de predat Kangoo Jumps, deoarece a devenit instructor certificat și poate avea elevi. Așa că cine dorește să se înscrie la clasa ei, o poate face, indiferent de sex, grupele fiind mixte.

Mai multe