VIDEO EXCLUSIV De ce-şi lasă Stelea nevasta? Care au fost problemele ce au dus la eşecul mariajului cu Mirela

14 aprilie 2014 20:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Eşecul mariajului Mirelei şi al lui Bogdan Stelea era inevitabil. Se pare că problemele dintre cei doi i-a făcut să se înstrăineze unul de celălalt.

Jurnalista Anca Bejan a declarat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Click!" că unul dintre subiectele de discuţie eterne dintre Mirela şi Bogdan Stelea a fost nimeni alta decât fosta iubită a sportivului Lili Sandu. Jurnalista Click! spune că cei doi viitori foşti soţi nu au mai avut o vacanţă de un an şi că divorţul i-a adus şi beneficii Mirelei.

„Lili Sandu a fost şi va rămâne un subiect de discuţie între Mirela şi bogdan stelea. În 2010, la o prezentare, cei doi s-au certat foarte tare din cauză că ea era prea mondenă şi încerca să aibă o relaţie cu presa. Mirela şi Bogdan nu au mai avut o vacanţă de un an. Mirela numai astăzi a câştigat 5.000 de euro, la doar o zi de la anunţul divorţului. O rochie semnată Mirela Stelea valorează peste 1000 de euro", a spus Anca Bejan în cadrul emisiunii „Click!", difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Anca Bejan a mai spus că distanţa dintre cei doi şi gelozia au fost alte motive care au dus la destrămarea căsniciei vedetelor. Jurnalista spune că cea care a luat decizia a fost la fel ca şi prima dată Mirela, însă că cei doi au ajuns la un comun acord.

Ochii care nu se văd se uită, distanţa, gelozia - toate adunate au dus la separarea celor doi. Mirela a fost cea care a luat decizia de a pune capăt căsniciei. Ei au vorbit foarte degajat şi au decis de comun acord. Mi-e greu să cred că se vor răzgândi. Bogdan a pierdut-o pe Mirela. S-au pierdut unul pe celălalt. Trăiau vieţi separate de foarte mult timp", a mai spus jurnalista.

Aceasta a precizat că, în momentul de faţă, fosta iubită a lui Stelea, Lili sandu se află în State, unde încearcă să-şi facă o carieră în cinematografie.

„În prezent, Lili Sandu se află în America, unde-şi încearcă norocul în actorie, dar nu prea are succes", a încheiat Anca Bejan de la Click!.

Mai multe