VIDEO EXCLUSIV Detalii picante din timpul întâlnirii lui Keşeru cu amanta: «Au dispărut sub bordul maşinii»

28 mai 2014 20:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Întâlnirea fierbinte dintre Claudiu Keşeru şi amanta misterioasă nu s-a desfăşurat într-un cadru ferit de ochii curioşilor aşa cum şi-au dorit ei. Cei doi au fost urmăriţi pas cu pas de un fotoreporter Click!, care a asistat la momentele intime petrecute între cei doi.

Fotoreporterul care l-a surprins pe Claudiu Keşeru în timpul întâlnirii cu amanta misterioasă a dezvăluit în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii Click! detalii incendiare. Fotoreporterul a redat secundă cu secundă amănunte de la întâlnirea pasională a celor cei doi.

„L-am găsit pe Claudiu în zona Unirea, nu departe de zona unde locuieşte. După câteva minute, a ajuns cu maşina într-o zonă acoperită de arbuşti. În tot acest timp, adică vreo 15 minute, a vorbit la telefon. După ce a închis telefonul, a venit o domnişoară cu o altă maşină. Întâlnirea celor doi a durat circa 40-45 de minute. Vreo 10-15 minute au discutat, după care lucrurile s-au încins şi au început să se sărute cu pasiune. La un moment dat, cei doi au dispărut sub bord. Nu s-au urcat în maşina lui, pe care au folosit-o drept paravan, aceasta fiind mai mare. S-au folosit de maşina lui ca să mascheze totul. Ulterior, am aflat că tânăra este căsătorită.

După ce a apărut materialul, ea a dispărut câteva zile pentru că soţul a ameninţat-o cu divorţul. Acum, se pare că lucrurile se îndreaptă. Până la începutul acestei săptămâni, ea nici nu a mers la muncă. Probabil că au ales locul acela pentru că li s-a părut mai incitant. În prima zi după ce a revenit a fost la muncă, a stat la birou, după care a mers la un coafor, unde a stat vreo 4 ore. Tot timpul acesta a afişat o mimă nertvoasă, tensionată", a spus fotoreporterul emisiunii Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Mai multe