VIDEO EXCLUSIV Întâlnire-şoc la emisiunea Click! Află cu cine a dat nas în nas Andreea Tonciu

9 aprilie 2014 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Întâlnire senzaţională la emisiunea Click!, miercuri seară la Prima TV! Andreea Tonciu a dat nas în nas cu personajul la care se aşteaptă cel mai puţin. Este vorba despre Alexandru Bogdan, cel care o imită pe Andreea Tonciu în emisiunea de divertisment "Mondenii".

A stat ore bune la machiaj, s-a dotat cu silicoane, s-a epilat şi a apelat la mici trucuri pentru a-şi îmbogăţi podoaba capilară. Actorul Alexandru Bogdan, cel care o imită perfect pe vedetă la show-ul "Mondenii" a venit să o cunoască personal pe cea pe care o dublează.

Cele două Andree s-au îmbrăţişat, s-au aşezat pe acelaşi scaun, şi-au analizat silicoanele şi nasul şi au ajuns la concluzia că nu vor recurge niciodată la rinoplastie.

"Mi-am dorit foarte mult să cunosc personajul. Niciodată nu m-am supărat, deşi au fost nişte scene în care eu apăream ca fiind o fată uşoară. Eu nu sunt aşa. Am o relaţie de atâţia ani", a spus la rândul ei Andreea Tonciu la emisiunea Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 22.30 la Prima Tv.

Andreea Tonciu şi Alexandru Bogdan au legat o frumoasă prietenie şi au promis că data viitoare vor face schimb de roluri. 

Mai multe