VIDEO EXCLUSIV L-a apucat dărnicia în Săptămâna Mare! Ce a făcut Tuncay Ozturk într-o parcare

17 aprilie 2014 19:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţul Andreei Marin este un bărbat generos şi nu doar cu «Zâna». Fororeporterii Click!, l-au surprins recent pe Tuncay Ozturk într-o parcare, în timp ce plătea locul pe care tocmai îşi lăsase maşina. Turcul nu s-a uitat la bani, când a venit vorba să achite parcarea. Nu ştim dacă este mai darnic pentru că se apropie Paştele sau este un bărbat căruia îi place să lase bacşiş, în general.

Surprins de fotoreporterii Click!, la volanul maşinii sale, Tuncay a poposit zilele trecute în centrul oraşului la clinica unde lucrează ca medic fizioterpeut. Imaginile în care medicul dă dovadă că este mână largă au prezentate în edişţia de joi seară a emisiunii Click!, difuzată zilnic de luni până vineri de la 22.30, la Prima Tv.

Binedispus, soţul Andreei Marin, şi-a păstrat dispoziţia chiar dacă a avut de înfruntat un trafic infernal tocmai din zona de nord a Capitalei.

Ajuns în Piaţa Romană, turcul a parcat fix pe un loc cu plata la oră şi, ca un cetăţean responsabil, a chemat-o pe doamna de la parcare pentru a plăti.

El a scos din portofel 5 lei în conditiile în care o oră costa 1,5 lei. Chiar daca ar fi zăbovit 3 ore, el tot a lăsat o "atenţie" de 50 de bani.

Mai multe